Pikkunälkään

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.

Kahvit ja teet

Lounaskeitto

Tervetuloa!

Kirkkoharjun Kahvila näkötorneineen on levähdyspaikka korkealla harjulla, josta silmiä hivelevä maisema avautuu pohjoiseen Vesijärvelle, itään yli kirkontornin Kuohunharjulle ja etelään Kirkkojärven yli Roineelle asti.

Harjun tasanne on ikiaikainen juhlapaikka ja tunnettiin nimellä ”Helaanmäki”. Myös tänä päivänä tämä upea alue vetää ihmisiä puoleensa nauttimaan luonnossa liikkumisesta, hyvinvoinnista ja yhdessäolosta. Kirkkoharjulta lähtee monipuolinen ulkoliikuntareitistö ja paikka onkin oivallinen lähtöpiste tutustua lähiseudun nähtävyyksiin. Ympäri vuoden auki oleva kahvila tarjoilee huolella valmistetun valikoiman herkullisia kakkuja, piiraita, vastapaistettuja pullia, täytettyjä leipiä, salaatteja, lounaskeittoa ja hapanjuurileipää. Laadukas kahvi- ja teevalikoima houkuttelee istahtamaan terassille honkien huminan korvatessa kiireen hälinän.

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta. Tule mukaan viihtymään!