Laadukkaita kahvilaelämyksiä

info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:

Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.

Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Täytettyjä leipiä, suolaista piirasta, viikon keitto, tuoreet munkit, maukkaat kakut.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Meiltä voit ostaa tuotteita myös mukaan. Isommissa määrissä varmistathan saatavuuden etukäteen.

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys: