Kirkkoharjun Kahvila

info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:

Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.

Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Tarjoamme itse leivottuja herkullisia kakkuja ja piiraita, tuoreita munkkeja, täytettyjä leipiä, vohveleita, smoothiet, lounaskeittoja ja artesaanijäätelöä.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Teemme tilauksesta leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Myymme tuotteitamme myös mukaan otettavaksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys: