Laadukkaita kahvilaelämyksiä
korkealla näköalapaikalla.

Avoinna: Ma-La 10-19, Su 10-16

Tapahtumia

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta.

Muotoja luonnosta -taidetyöpaja 10.7.

Julkaistu: 08.07.2024
Tule nauttimaan Kirkkoharjun kahvilan kauniista maisemista Suomen kuvataiteen päivänä keskiviikkona 10.7. klo 17.
Kimmo Pyykkö -taidemuseon järjestämä matalan kynnyksen ulkoilmamaalaustapahtuma luo puitteet inspiroitua luonnon muotojen äärellä. Ohjaajana toimii kulttuurituottaja ja taideohjaaja Assi Piironen.
Luovaan työskentelyyn virittäytyminen toteutetaan tutkimalla ympäristöä, sen muotoja ja tekstuureita. Näkeminen ja havainnosta piirtäminen kulkevat mukana työpajan ohjeistuksessa, joten inspiraation lähteeksi voi päätyä vaikkapa sammaloitunut kivi, käpy, puun runko tai maiseman muodot.
Työskentelyssä käytetään sekatekniikan mahdollisuuksia. Materiaaleista voit valita matkaan akvarelli-, lyijykyniä, liituja tai erilaisia maalausvälineitä. Paja soveltuu niin aloittelijoille, kuin kuvataiteen harrastajille. Osallistuminen on ilmaista kaikenikäisille, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista.
Muotoja luonnosta – taidetyöpaja virittää läsnäololle, tilan, materiaalien ja pintojen näkemiselle, sekä luovaan kokeiluun.
Lisätietoja työpajasta ohjaajalta: @assiartyoga / assi@kuihyvin.fi

HARJUFEST 26.-27.7.

Julkaistu: 08.07.2024
Legendaarinen Harjufest on taas täällä!
Tapahtuma aloitetaan perjantaina 26.7. suomalaisen jazzin kärkinimillä. The Five Corners Quintetissä soittaneet saksofonisti Timo Lassy ja trumpetisti Jukka Eskola ovat palanneet soolouriltaan yhdistääkseen taitonsa Nordic Stew live-projektissa joka on sekoitus heidän musiikillisia kokemuksiaan yhdistettynä suureen rakkauteen jazzin synnyinkaupunkia New Orleansia kohtaan.
Valtteri Pöyhösen johtama Dalindèo -yhtyeen musiikille ominaista on tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat.
Lauantain 27.7. ensimmäisenä esiintyjänä nähdään yli 50-vuotisen uran tehnyt Suomen ensimmäinen naispuolinen rocklaulaja, legendaarinen Muska Babitzin. Muskan keikoilla kuullaan vanhempien rock-kappaleiden ja uudempien iskelmäkappaleiden lisäksi covereita hänen veljiensä Sammyn ja Kirkan kappaleista. Harjufestin pääesiintyjä on energisistä keikoistaan tunnettu Irina. Yhdeksättä albumiaan valmistelevan monipuolisen poprock-artistin edellisen levyn nimikkobiisi Haluun olla yksin viihtyi peräti 121 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla.
Pe 26.7.2024
klo 18.00 Lassy & Eskola, Nordic Stew Live
klo 20.00 Dalindèo
La 27.7.2024
klo 18.00 Muska
klo 20.00 Irina
Tapahtuma-alueella on useita ruokapisteitä sekä iso anniskelualue, joka avataan jo klo 16:00. Ruokaa ja juomaa on myynnissä koko tapahtuman ajan. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on ikärajaton. Tervetuloa!
Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Täytettyjä leipiä, suolaista piirasta, keittolounas, vohveleita, tuoreet munkit, maukkaat kakut. Vanhan Porvoon irtojäätelöt.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Meiltä voit ostaa tuotteita myös mukaan. Isommissa määrissä varmistathan saatavuuden etukäteen. Teemme myös tilauksesta kakkuja juhliin.

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys:
info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.