Kirkkoharjun Kahvila

korkealla näköalapaikalla.

Avoinna: Ti-La 11-18, Su 11-16

Tapahtumia

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta.

Kirkkoharjun Halloween 28.-31.10.

Julkaistu: 30.08.2022

Kirkkoharjulla kummittelee jälleen!

Vietämme hurjaa koko perheelle sopivaa Halloweenia lokakuun viimeisenä viikonloppuna 28.-31.10.

Vanhan näkötornin kammokellari avataan jälleen - kuka uskaltaa kurkistaa!? Noidat saapuvat lukemaan pieniä kummitustarinoita eri ikäisille lapsille (ja lapsenmielisille) näkötornin vanhaan kahvilasaliin. Lauantaina kahvila palvelee myöhempään ja illan kruunaa upea tulishow.

Kahvilan herkut ovat tuunattu teemaan sopivaksi. Paluun tekevät myös suositut Kirkkoharjun mörkömunkit.

Ohjelma tarkentuu ja täydentyy vielä.

Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Tarjoamme itse leivottuja herkullisia kakkuja ja piiraita, tuoreita munkkeja, täytettyjä leipiä, vohveleita, smoothiet, lounaskeittoja ja artesaanijäätelöä.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Teemme tilauksesta leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Myymme tuotteitamme myös mukaan otettavaksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys:
info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.