Laadukkaita kahvilaelämyksiä
korkealla näköalapaikalla.

Avoinna: Ke-La 11-18, Su 11-16

Tapahtumia

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta.

Kirkkoharjun Vappu

Julkaistu: 02.04.2024

Kahvila on avoinna vappuaattona klo 11-18 ja vappupäivänä klo 11-16.

Tarjolla ihania vappumunkkeja ja Kirkkoharjun simaa. Myös terassi on auki.

Tilaa vapun parhaat munkit ennakkoon! Yli 20kpl tilauksiin -10%.

• perinteinen sokerimunkki (maidoton) 3e
  • sitruunarahkamunkki (laktoositon) 2e
  • gluteeniton munkki 3e

Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Täytettyjä leipiä, suolaista piirasta, viikon keitto, tuoreet munkit, maukkaat kakut.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Meiltä voit ostaa tuotteita myös mukaan. Isommissa määrissä varmistathan saatavuuden etukäteen. Teemme myös tilauksesta kakkuja juhliin.

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys:
info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.