Laadukkaita kahvilaelämyksiä
korkealla näköalapaikalla.

Avoinna: Ke-La 11-18, Su 11-16

Tapahtumia

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta.

Hiihtolomaviikko 26.2.-3.3.

Julkaistu: 15.02.2024

Kahvila on avoinna koko hiihtolomaviikon 26.2.-3.3.

Aukioloajat: MA-LA: klo 11-18 ja SU klo 11-16.

Ulkoilupäivä 10.3.

Julkaistu: 15.02.2024
Kangasalan Yrittäjät järjestävät yhdessä Kirkkoharjun Kahvilan kanssa talvisen koko perheen ulkoilupäivän sunnuntaina 10.3.
Tule mukaan nauttimaan talvisesta ulkoilupäivästä kauniisiin harjumaisemiin Kirkkoharjun näkötornille sunnuntaina 10.3. klo 11-15.
Harjulla mm. suksien testausta ja maastopyörien koeajoa. Halutessasi voit vaikkapa lähteä mukaan "Kunnon Yrittäjän" hiihtolenkille.
3-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Kirkkoharjun kahvila tarjoaa kakkukahvit 30 ensimmäiselle. Kangasalan Yrittäjät tarjoaa makkarat ja mehut!
Tapahtumassa mukana myös OAC Finland, Kirkkoharjun kahvila, Misnot sekä Move&Go.
Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Täytettyjä leipiä, suolaista piirasta, viikon keitto, tuoreet munkit, maukkaat kakut.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Meiltä voit ostaa tuotteita myös mukaan. Isommissa määrissä varmistathan saatavuuden etukäteen.

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys:
info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.