Kirkkoharjun Kahvila

korkealla näköalapaikalla.

Avoinna: Ma-La 10-19, Su 10-16

Tapahtumia

Harjulla järjestetään tapahtumia yhteistyössä alueen yritysten kanssa pitkin vuotta.

Vohveliviikko 11.1-16.1.2022

Julkaistu: 10.01.2022
Koulut alkoi ja korona painaa, mutta vohveleita saa nyt Kirkkoharjulta! Mikäpä olisikaan parempi syy tarttua kaveria hihasta ja lähteä pienelle reippailulle kohteena rapeat ja ihanat vohvelit 😋 Ja tämän viikon ajan 2 annosta yhteensä 10€ (norm. 6€/kpl)
Valikoimassa on hillo-, nutella- ja jäätelövohveli. Mikä on sinun suosikkisi?

Kauhujen Kangasala Kirkkoharjulla

Julkaistu: 12.10.2021
Kirkkoharju on mukana menossa kuukauden viimeisenä viikonloppuna järjestettävässä Kauhujen Kangasala -tapahtumassa 🎃
Kaiken ikäisille sopivat kummitustarinatuokiot, hieman jännittävä kammokellari, lasten piirrustuskilpailu ja kahvilan teemaherkut virittävät koko perheen Halloweenin tunnelmaan!

Iltatorit 8.7.2021

Julkaistu: 25.07.2021
Tänään torstaina 8.7. ollaan taas iltatoreilla 🌼
Kirkkoharjun Kahvila tarjoilee mm. tuoretta raparperipiirakkaa vaniljajäätelön kera, meheviä munkkeja, tiikerikakkua ja kovasti kysyttyä suolaista iltapalaa. Ja mukana ovat tietysti myös Vanhan Porvoon artesaanijäätelöt!

Puisto Naurujooga

Julkaistu: 11.07.2021

Iloa sunnuntaihin 😄 Tänään jälleen Puisto Naurujooga -tunti ammattilaisen vetämänä klo 17:00. Tule mukaan!

Kuvat: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Seuraa somessa

Syötävät

Tarjoamme itse leivottuja herkullisia kakkuja ja piiraita, tuoreita munkkeja, täytettyjä leipiä, smoothiet, lounaskeittoja ja artesaanijäätelöä.

Juotavat

Meillä on tarjolla laadukas kahvi-, tee- ja juomavalikoima josta pääset nauttimaan Kangasalan näköalapaikalla. Kahvila on varustettu anniskeluoikeuksin.

Tilattavat

Teemme tilauksesta leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Myymme tuotteitamme myös mukaan otettavaksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kirkkoharjun Kahvila Instagramissa

Yhteys:
info@kirkkoharjunkahvila.fi
Puh: 050 5516554

Pysäköinti:
Kirkkoharjun näkötornille ei pääse autolla. Pysäköinti Tarpilankujan pysäköintialueelle (Kirkkoharjun koulun lähettyvillä) ja keskustan pysäköintipaikat.

Bussiyhteys Tampereelta linjoilla 40, 41 ja 44 (Urkutehtaan pysäkki). Kävelymatka pysäkiltä 600m.